Storytelling trening | Atria Group

BE AT HOME, LEARN ONLINE

Storytelling trening

Kako dobrom pričom pokrenuti sebe i druge u teškim vremenima? Iza svega što radimo, stoji priča. Jasno je da bi svako od nas želeo da to bude i dobra priča. Trening koji je pred vama stavlja snagu pričanja priča u funkciju pokretanja publike na akciju.

A, ko je publika na poslovnom tržištu? Kolege, saradnici, klijenti, potencijalni klijenti, investitori, predstavnici institucija… Kao i od svake publike i od ove govornik očekuje aplauz. Ko je govornik? Menadžer, direktor, preduzetnik, ekspert, zaposleni… Aplauz je jedan ili više glasova koji govore: odlična ideja, potpisujemo ugovor, kupujem, uložiću novac, radujem se saradnji…

Šta vam omogućava online Storytelling trening?

U online verziji našeg treninga, imaćete priliku da naučite šta karakteristeriše dobru priču, kako dobru priču ispričati a da ona postigne željeni efekat, kako priču povezati sa pozivom na akciju, kao i mnoštvom mogućnosti za ciljano prenošenje poruke. Za svakog govornika važno je da ga publika razume, da ima šta da prenese svojoj publici i da ona bude visoko motivisana da čuje ono što on govori, ali možda važnije od svega je da zna kako da svoju priču ispriča.

Iza svega što radimo, stoji dobra priča. Učinite da vaša ostane upamćena.

Izaberite

Personality and Ability Assessment (PAA) – Procena ličnosti i sposobnosti
Intervju zasnovan na kompetencijama (CBI)
Tranzicija do menadžerske pozicije
Izgradnja hidroelektrane u Laosu
Discover PCM
NLP Booster
Menadžer kao kouč
Storytelling trening
Vrhunski komunikator

Ostale vesti