Tim bilding – „Izgradnja hidroelektrane u Laosu“ | Atria Group
Tim bilding – „Izgradnja hidroelektrane u Laosu“

Tim bilding – „Izgradnja hidroelektrane u Laosu“

Uvereni smo da je učenje kroz iskustvo ključno za usvajanje novih veština i znanja, stoga smo neprestano u potrazi za programima koji ispunjavaju očekivanja naših klijenata. Jedan od takvih programa je gejmifikovana poslovna simulacija „Izgradnja hidroelektrane u Laosu“, koja se fokusira na stakeholder management.

Prošle nedelje smo organizovali radionicu na ovu temu za Generali Osiguranje Srbija. Tokom simulacije, učesnici su se suočili sa različitim korporativnim, političkim i društvenim izazovima koje je bilo potrebno uspešno rešiti.

Simulacija omogućava eksperimentalno učenje kroz kompjutersku platformu koja prikazuje simuliranu stvarnost. Svaka odluka doneta tokom simulacije odmah se odražava na profitabilnost projekta, čime učesnici preuzimaju punu odgovornost za postizanje ciljeva i dobijaju trenutnu povratnu informaciju o posledicama svojih odluka. Ovaj pristup je izuzetno koristan za efikasno upravljanje velikom količinom informacija s kojima se svakodnevno suočavamo.

Tim Generali Osiguranja, sa kojim su naši fasilitatori Dragana Grozdanić i Vanja Pauljičić imali priliku da sarađuju 18. juna, bio je oduševljen iskustvom. Njihovi komentari uključuju:

– Veoma mi se dopala ova aktivnost zbog zaključaka do kojih smo došli. Izuzetno je interaktivna i realno prikazuje stvarne probleme. Naučili smo koliko je važna komunikacija.

Svidela mi se slobodna i direktna komunikacija, jasnoća, pozitivan stav i spremnost predavača da pomognu i pojasne svaki detalj.

Izvanredno mi je to što je igra veoma korisna i primenljiva na moju poziciju i komunikaciju sa saradnicima.

Pozivamo vas da nam se pridružite na online promociji ove simulacije, koju organizujemo u okviru „Dana igre“ 12. jula. Prijavite se i saznajte kako simulacija „Izgradnja hidroelektrane u Laosu“ može unaprediti vašu organizaciju i poboljšati poslovne procese.

Ostale vesti