Timski koučing | Atria Group

Timski koučing

Trening „High Performance Team Coaching“ je inovativni program Erickson Coaching International-a, kreiran sa ciljem da pomogne liderima i menadžerima da prevaziđu izazove sa kojima se suočavaju prilikom upravljanja timom, te podstaknu inovacije i strateško razmišljanje primenom specifičnih alata, zasnovanih na vrednostima. Namenjen je profesionalnim koučevima, trenerima, menadžerima i tim liderima.

Benefiti treninga

Trening „High Performance Team Coaching“ u potpunosti je prilagođen potrebama svake kompanije, kao i njenih zaposlenih bez obzira na veličinu i delatnost. U toku treninga, učesnici će imati priliku da se upoznaju sa strukturom timskog koučinga, značajno unaprede veštine fasilitacije i ovladaju veštinama potrebnim za definisanje timskih vrednosti, vizije i misije, kao i veštinama neophodnim za bolje vođenje timskih sastanaka.

Specifičnost treninga:

„Timski koučing” je akreditovani ICF trening Erickson Coaching International-a iz Vankuvera i nosi 14 CCEU, te može pomoći koučevima u obnovi akreditacije. Trening drže internacionalni ICF akreditovani koučevi i treneri Erickson Coaching International-a. Trening se odžava na engleskom i srpskom jeziku i traje ukupno 3 dana.

 

Očekivani ishodi:

  • Sposobnost učesnika treninga da kompetentno vode sesije timskog koučinga i timske sastanke.

Želite da unapredite svoje poslovne i lične rezultate?

Kroz najsavremenije koučing alate napravite značajnu razliku u svom poslovanju.