Umetnost i nauka koučinga | Atria Group

Umetnost i nauka koučinga

Trening je namenjen pojedincima koji žele da se profesionalno bave koučingom, te dostignu najviši zlatni koučing standard, ali i osobama kojima koučing tehnike mogu da pomognu u svakodnevnom radu sa ljudima, poput HR profesionalaca, menadžera i mentora.

Benefiti treninga

Trening “Umetnost i nauka koučinga” je ACTP program akreditovan od strane ICF-a, što znači da se ubraja u najkvalitetnije koučing treninge u svetu. Tokom 16 dana treninga, učesnici će imati priliku da razviju osam osnovnih kompetencija profesionalnih koučeva po standardima koje propisuje ICF (International Coaching Federation). Kroz kontinuirani razvoj veština aktivnog slušanja i postavljanja korisnih pitanja, učesnici će značajno unaprediti svoje komunikacione veštine.

Efektivne koučing tehnike možete primeniti u najrazličitijim situacijama: od koučing sesija, preko komunikacije sa članovima tima i stejkholderima, pa čak i u cilju unapređenja odnosa sa porodicom i prijateljima. Koučing je dokazana metodologija koja pomaže koučevima da razviju intuiciju u radu sa klijentom, ali i menadžerima da motivišu svoje zaposlene, te ih podrže na njihovom karijernom putu u cilju postizanja rezultata. Struktura koučing razgovora, koja se sastoji iz 4 faze, kao i pitanja koja se pri njemu koriste, lako su primenjivi kako u poslovnom, tako i u privatnom segmentu života.

Specifičnost treninga:

„Umetnost i nauka koučinga”je jedan od najrasprostranjenijih, ICF akreditovanih, koučing programa u svetu, koji obuhvata preko 45.000 polaznika širom sveta. Kredibilitet trenera, kvalitet treninga, predstavništvo u 85 zemalja, kao i tradicija duga 42 godina, su osobine koje trening „Umetnost i nauka koučinga“ izdvaja kao najtraženiji trening u portfoliju Erickson Coaching International-a iz Kanade.

Trening se sastoji od 4 modula, a treneri na svakom modulu su akreditovani ICF profesionalni koučevi. Trening se održava na engleskom i srpskom jeziku. U trening je uključena i e-Learning platforma na kojoj učesnici mogu da prate predavanja i demonstracije Dr. Marilyn Atkinson, osnivača Erickson Coaching International-a.

Ukupno trajanje treninga je 16 dana.

 

Očekivani ishodi:

  • Dublji uvid u sopstvene vrednosti i uverenja
  • Unapređenje veština komunikacije i uticaja
  • Bolje razumevanje sopstvene ličnosti i sagovornika
  • Razvijena sposobnost prepoznavanja, opisivanja i prenošenja željene, jednostavne strategije
  • Razvijena sposobnost kompetentnog vođenja koučing razgovora prema standardima ICF-a

Želite da unapredite svoje poslovne i lične rezultate?

Kroz najsavremenije koučing alate napravite značajnu razliku na svom privatnom i poslovnom planu.