Uspešno završen četvrti modul 82. generacije NLP Practitionera | Atria Group
Uspešno završen četvrti modul 82. generacije NLP Practitionera

Uspešno završen četvrti modul 82. generacije NLP Practitionera

Prošlog vikenda imali smo priliku da dublje istražimo teme koje oblikuju našu svakodnevicu. Kroz raznovrsne vežbe i diskusije, naučili smo osnovne tehnike za davanje povratnih informacija i primenu NLP tehnika kako bismo transformisali nekorisno ponašanje u korisno.

Jedan od fokusa bio je na aktiviranju sopstvenih resursnih stanja i izgradnji željenog stanja, što nam omogućava da efikasnije postižemo svoje ciljeve. Takođe smo analizirali načine prilagođavanja stila prezentacije, rukovođenja ili prodaje u skladu sa različitim tipovima ljudi koje susrećemo.

Posebno važna tema bila je motivacija saradnika, bez obzira da li su skloni optimizmu ili pesimizmu. Naučili smo strategije kako da motivišemo ljude čija je „čaša do pola puna“, ali i one koji čašu vide „do pola praznom“.

Ključna poruka koju smo poneli sa ovog treninga jeste da ne postoji neuspeh, već samo povratna informacija. Naučili smo kako da koristimo povratne informacije na konstruktivan način, koristeći ih kao motivaciju i sredstvo za lični razvoj.

Pored intenzivnog rada, nije nedostajalo ni zabave i pozitivne energije tokom pauza i vežbi. Zahvaljujemo svima koji su doprineli uspehu ovog modula svojim angažovanjem, otvorenošću i entuzijazmom. Nastavljamo dalje sa istom energijom i željom za učenjem i napretkom! 🚀

Ostale vesti