Utisci sa treninga “NLP Practitioner“ | Atria Group
Utisci sa treninga “NLP Practitioner“

Utisci sa treninga “NLP Practitioner“

Kako sam postao deo 82. generacije NLP Practitioner-a u NLP Centar, shvatio sam da sam se pridružio ne samo grupi ljudi, već grupi istomišljenika koji dele slične vrednosti i ciljeve.

Ovaj put samopoboljšanja na kojem smo zajedno krenuli nije samo put ka ličnom usavršavanju, već i prema izgradnji dubokog razumevanja sebe i sveta oko nas. Svaki trenutak proveden u učenju i radu na sebi otkriva nove dimenzije mog bića i otvara nove mogućnosti za rast.

Fascinira me kako NLP tehnike transformišu način na koji komuniciram, razmišljam i delujem. Ova zajednica mi je dala prostor gde se mogu izraziti, učiti i rasti, a da pritom osećam podršku i motivaciju.Zadivljen sam promenama koje vidim u sebi i drugima, kako se razvijamo i postajemo bolje verzije sebe.

Ova 82. generacija nije samo oznaka; to je putovanje, avantura i obaveza prema samospoznaji i izvrsnosti. Sa svakim novim danom, radujem se novim izazovima i prilikama koje nas čekaju, duboko verujući da je ovo tek početak jednog nezaboravnog putovanja transformacije. I na samom kraju OGROMNO hvala našim neverovatnim trenerima Nataši RaičevićPeđi Jovanovic, MCC i Luici Radivojevic što su naši vodiči kroz ovu transformativnu avanturu!

Tekst napisao: Nemanja Stojšić, PCM Trener

Ovog proleća, iskoristite neverovatni popust od 20% i postanite deo 83. generacije NLP Practitionera! 

Saznajte više klikom na LINK

Ostale vesti