Vrhunski komunikator | Atria Group

BE AT HOME, LEARN ONLINE

Vrhunski komunikator

Onaj koji u svim pregovorima dobija DA! Najvažnija stvar u bilo kojoj vrsti odnosa jeste komunikacija. Kada se bavimo poslom koji podrazumeva kontakt sa različitim ljudima dešava se da pravimo greške u komunikaciji i ne postižemo efekat koji smo želeli.

Najvažnija stvar u bilo kojoj vrsti odnosa jeste komunikacija. Kada se bavimo poslom koji podrazumeva kontakt sa različitim ljudima dešava se da pravimo greške u komunikaciji i ne postižemo efekat koji smo želeli.

Pitamo se „Kako da ih zainteresujem za svoju priču?“, „Kako da probijem barijeru sa zatvorenim ljudima od kojih ne dobijam nikakvu povratnu reakciju?“, „Često krenem opširno i prekinu me, a ako saopštim informaciju kratko imam utisak da su očekivali više i nastaje neprijatna pauza“, “U mom timu ima dosta različitih ljudi, kako da motivišem svakog od njih?“…

Šta vam omogućava online Vrhunski komunikator trening?

Bilo da se bavimo prodajom, vođenjem, obukom ili „samo“ pričamo, važno je da na samom početku shvatimo da je glavno pravilo da se sagovorniku obratimo na način na koji je on spreman da nas čuje, ali prvo treba da čujemo sami sebe. Vrhunski komunikator je model komunikacionih stilova će vam upravo to i omogućiti.

Cilj treninga

Kada se čvrsto držimo svoje pozicije i nastupamo uvek iz istog stila komunikacije, neobraćajući pažnju na komunikacione potrebe svog sagovornika, male su šanse da ćemo stvoriti uspešne odnose sa ljudima koji su drugačiji od nas. Zato je važno da osvestimo sve svoje komunikacione snage i razvojene oblasti, jer za postizanje dugoročnog efekta, komunikaciju bi trebalo sagledati kao strateški proces koji će omogućiti vrhunske rezultate i odnose.

Onaj koji u svim pregovorima dobija DA!

Izaberite

Personality and Ability Assessment (PAA) – Procena ličnosti i sposobnosti
Intervju zasnovan na kompetencijama (CBI)
Tranzicija do menadžerske pozicije
Izgradnja hidroelektrane u Laosu
Discover PCM
NLP Booster
Menadžer kao kouč
Storytelling trening
Vrhunski komunikator

Ostale vesti