Održana Workz sertifikacija: Dve nove poslovne simulacije u našem portfoliju | Atria Group
Održana Workz sertifikacija: Dve nove poslovne simulacije u našem portfoliju

Održana Workz sertifikacija: Dve nove poslovne simulacije u našem portfoliju

Naš glavni cilj je kontinuirano obogaćivanje programa koje pružamo klijentima. Zbog toga smo, nakon velikog uspeha „Wallbreakers” simulacije, u okviru „Dana igre” odlučili da proširimo svoj portfolio i sertifikujemo naše trenere za još dve poslovne simulacije – „Playmakers” i „Gamechangers”. 

Playmakers je project management simulacija dizajnirana da unapredi veštine rukovođenja, omogućavajući da vaš projekat i tim postignu izuzetne rezultate. Fokus ove liderske simulacije je razumevanje potreba članova tima u ključnim oblastima kao što su autonomija, motivacija i priznanje, dok istovremeno postavljate zajedničke ciljeve i balansirate različite interesne strane. Simulacija se oslanja na niz renomiranih teorija kao što su Tuckman’s Model on Team Cooperation, Goleman’s Theory on Situational Leadership i Myers-Briggs Type Indicator (MBTI). 

Gamechangers je biznis simulacija koja osnažuje lidere da angažuju stejkholdere u velikim, složenim organizacijama. U ovoj igri, menadžeri i zaposleni imaju priliku da kroz konstruktivni dijalog eksperimentišu sa različitim akcijama i rezultatima, baziranim na teorijama vezanim za promenu liderstva, pregovore, rešavanje sukoba i stilove uticaja. Simulacija se temelji na modelima Ričarda Šela, Tomasa-Kilmana, Džona Kotera i Stivena Bungaja. Ova simulacija je namenjena sredenjem i top menadžementu i ključnim zaposlenima koji su u talent programima kompanije.

Sertifikacija je bila vrlo sažeta i intenzivna, ali uprkos tome atmosfera je bila izuzetno pozitivna zahvaljujući sjajnoj saradnji između naših i trenera iz Workz-a. Njihova posvećenost, entuzijazam i profesionalizam stvorili su okruženje u kojem su učesnici mogli da se fokusiraju na učenje i razvoj. Zahvaljujemo se našim trenerima na posvećenosti i partnerima Ditte Marie Kaae i Anders Skovgaard-Petersen na izvanrednom prenošenju znanja i saradnji!

Ostale vesti