Završen 3. modul treninga „Umetnost i nauka koučinga” | Atria Group
Završen 3. modul treninga „Umetnost i nauka koučinga”

Završen 3. modul treninga „Umetnost i nauka koučinga”

Iako mnogi ljudi znaju šta žele i koji koraci im mogu pomoći da to ostvare, većina odustane kada se suoči sa preprekama na putu ka uspehu. Zbog toga se treći modul posvećen vrednostima, onome najdubljem u nama što nas vodi ka uspehu. Otkrivanje i povezivanje sa tim vrednostima pomoći će klijentu da ostane istrajan i fokusiran na cilj, čak i kada se suočava sa velikim izazovima.

Zašto su vrednosti važne?

Vrednosti klijenta deluju kao njegov „životni kompas“ i usmeravaju ga ka životnoj istini. Kada klijent dosledno poštuje svoje vrednosti, doživljava ispunjen i smislen život. Otkrivanje vrednosti je ključno za uspešan koučing, jer pomaže klijentima da steknu jasnoću o tome šta je zaista vredno truda u njihovom životu.

Postavljanjem dubokih pitanja kao što su „Zašto ja?“, „Zašto ovo?“, „Zašto sada?“ i „Šta je sledeće?“, pomažemo klijentima da otkriju prave razloge i vrednosti koje ih pokreću.

Na putu ličnog i profesionalnog razvoja, osim kvalitetnog sadržaja i relevantnih tema, važno je od koga učite i ko vam pruža podršku. Kroz ovaj modul, učesnike je vodila Silvia Viola, Erickson Professional Coach, PCC.

Polaznicima ostaje još jedan modul, „Završetak i zadovoljstvo“, koji će zaokružiti njihovu edukaciju i može biti početak puta ka ICF akreditaciji! 🚀

Ostale vesti