Završen drugi modul treninga „The Art and Science of Coaching” | Atria Group
Završen drugi modul treninga „The Art and Science of Coaching”

Završen drugi modul treninga „The Art and Science of Coaching”

Proteklu sedmicu u našoj firmi obeležile su dve grupe budućih koučeva koje su uspešno završile drugi modul treninga „The Art and Science of Coaching”. Ovaj modul, poznat pod nazivom „Implementacija i veštine”, bio je posvećen ključnom pitanju: Kako ćeš to postići?.

Tokom ovog modula, učesnici su se fokusirali na razbijanje željenih ishoda na konkretne, akcione korake. Cilj je bio da se savladaju različite tehnike i alati koji pomažu klijentima u postizanju željenih rezultata. Učesnici su naučili kako da efikasnije planiraju, organizuju svoje vreme i resurse, prioritetizuju aktivnosti i definišu jasne akcione korake. Sve ove veštine su od suštinskog značaja za uspešan coaching proces.

Kroz interaktivne radionice, praktične vežbe i grupne diskusije, učesnici su imali priliku da primene naučene tehnike u simuliranim situacijama, što im je omogućilo da steknu dublje razumevanje i samopouzdanje u radu sa klijentima.

Zahvaljujemo se svim učesnicima na aktivnom učešću i posvećenosti, kao i trenerima – Mariji Branovački i Eleni Antonovskoj na njihovom stručnom vođenju i podršci. Radujemo se nastavku našeg zajedničkog puta ka usavršavanju coaching veština i primeni naučenog u praksi.

Ostale vesti