Karijera | Atria Group

Karijera

Ukoliko ste zainteresovani za uzbudljivo iskustvo u našoj kompaniji gde možete slobodno da iskažete svoje mišljenje, na pravom ste mestu. Karijera u Atria Group puna je izazova i mogućnosti. Ukoliko želite da rastete sa nama, pogledajte naše otvorene pozicije ili popunite prijavu.

HR Manager

Za našeg klijenta, domaću kompaniju sa dvadesetogodišnjim iskustvom, koja je regionalni lider u oblasti distribuciji mobilnih telefona i IT opreme, tražimo osobu za poziciju HR Menadžer.

Digital Marketing Specialist

Članovi marketing tima kompanije Atria Group bave se marketiranjem modernih brendova iz oblasti ličnog i profesionalnog razvoja. Oni svakodnevno trče kroz sve komunikacione kanale sa ciljem da rašire informaciju o tome koliko su fantastični njihovi brendovi. Sad im je potrebno pojačanje u vidu osobe koja poseduje kreativno razumevanje digitalnog marketinga i sposobna je za razvoj, implementaciju, praćenje i optimizaciju male ali izazovne digitalne marketing kampanje. Od presudne važnosti za naš kreativni haos je da novi član tima bude sistematičan, precizan i operativan.